OSMANİYE / MERKEZ - 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu

80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu

Adres
KAZIM KARABEKİR MAH. BEYCİOĞLU ALİ AĞA CAD. 80.YIL CUMHURIYET ANAOKULU BLOK NO 98/1 İÇ KAPI NO 1 MERKEZ / OSMANİYE
Vizyon
Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile alanında bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda; Öğrencilerimizi kendisi ve çevresiyle barışık, çok yönlü bakabilme becerisine sahip, çağın gelişen ihtiyaçlarına ayak uydurabilecek nitelikte, liderlik özelliği olan bireyler olarak yetiştirmek.
Servisle gelen öğrencilerimiz bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
KAZIM KARABEKİR MAH. BEYCİOĞLU ALİ AĞA CAD. 80.YIL CUMHURIYET ANAOKULU BLOK NO 98/1 MERKEZ/OSMANİYE
Okulumuz şehir merkezindedir